İYİ Partililer şehit ailelerini yalnız bırakmadı

İYİ Partililer şehit ailelerini yalnız bırakmadı
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, 17 Aralık'ta hain terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerine destek olmak üzere davanın görüldüğü 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gitti. Davanın 19 Mart'a ertelendiği öğrenildi.

İYİ Partililer şehit ailelerini yalnız bırakmadı

KAYSERİ- SALİH ZEKİ ÇETİN / YENİÇAĞ 

Terörle mücadelede etkin rol oynayan 1. Komando Tugay Komutanlığında görevli askerler, 17 Aralık 2016'da çarşı iznine çıkmak için Zincidere Mahallesi'ndeki tugayda halk otobüsüne binmiş, Talas Bulvarı Erciyes Üniversitesi Yerleşkesi önündeki durağa yanaşan otobüsün yanında patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 15 asker şehit olmuş, 54 asker yaralanmıştı. 

iyi-parti-2.jpeg

15 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU 

PKK’nın Kayseri’de gerçekleştirmiş olduğu bombalı saldırıya ilişkinin davanın sanıklarından F.T’nin yargılanmasına bugün Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Dava 19 Mart tarihine ertelendi. Hain terör ögütü PKK’nın 17 Aralık 2016’da gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 15 askerimiz şehit olmuş, 54 vatan evladı ise gazi olmuştu. Hainler yakalanarak, cezaevlerine gönderildi. Davada sanık F.T’nin yargılanmasına Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

"KAHRAMANLARIMIZI SAYGI İLE YAD EDİYORUZ" 

Davada gönüllü avukat, aynı zamanda İYİ Parti Kayseri Teşkilatlanma Başkanı Osman Haymana hazır bulundu. Öte yandan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, il yöneticileri de adlideydi. Şehit aileleriyle sohbet eden Başkan Ataman onların acılarına ortak olarak bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulundu. 

İYİ Partili Ataman şunları söyledi: 

“Bugün hainlerin yargılanması devam ediyor. Bizler de şehit ailelerimizin acını bir nebze de olsa dindirmek için buradayız. İlk gün yaşadığımız acıyı hatırlıyor ve kahramanlarımızı saygıyla yad ediyoruz. Gazi arkadaşlarımıza da sağlıklı ömürler dileriz. Avukatlarımız titiz bir şekilde çalışıyor. Bu hainlerin en ağır cezayı alacağından eminiz. Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ile birlikte şehit ailelerini yalnız bırakmadık." 

Duruşma esnasında 15 şehit ailesi ve Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz adliyede hazır bekledi.