İYİ Parti'nin Büyükşehiri oldu!

İYİ Parti'nin Büyükşehiri oldu!
MHP'den istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti'ye geçişi sonrasında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Mersin'e ve Mersinliye hizmet için yeniden yola çıktıklarını dile getiren Kocamaz, "Bugün hepimiz ve Mersinimiz için önemli bir karara şahitlik edeceğiz. Bizi hizmet yolundan alıkoyma, birbirimizden ayırma, sevgi bağlarımızı koparma, vefa duygularını rafa kaldırarak halkımızla aramıza set çekme, hizmetlerin önünü keserek, Mersin´i hiçe sayma çabalarına rağmen sizlerin 'yola çık, yol açık' şeklinde sloganlaştırdığınız çağrı, talep ve ısrarlarınıza sessiz kalmayıp sizlere olan tam güvenimizle hak, hukuk ve adalet için, Mersin'e ve Mersinli'ye olan inanç, saygı, sevgimiz ve tüm samimiyetimizle kaldığımız yerden eksik hizmetlerimizi tamamlamak üzere yeniden yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR YOL AÇILIYOR"

Atatürk'ün azim, cesaret ve kararlılığı, Alparslan Türkeş'in de ülkücü edep ve terbiyesi çerçevesinde yeni bir yol açıldığını vurgulayan Kocamaz açıklamasında, "Biz biliyoruz ki; Türk Milleti'ne mensubiyeti olanlar, ona karşı sadakat hissi taşıyan ve 'Türk milliyetçisiyim' diyenler görevden kaçmazlar, kaçamazlar! Ve engelleri aşmak için 'Ya bir yol bulurlar ya da bir yol açarlar'. Biz de bugün Mersin'e ve Mersinliye olan inanç, güven ve muhabbetimizle, hizmetlerimizin devamı için yeni bir yol açıyor, İYİ Parti saflarında yolumuza devam ediyoruz. Rabbim aldığımız bu kararı Mersinimiz, halkımız ve bizler için hayırlı eylesin. Rabbim Hepimizin yar ve yardımcısı olsun" sözlerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında açıkladığı 5 ilin Belediye Başkan Adayları arasında Burhanettin Kocamaz da bulunuyor.

İlgili Haberler