İYİ Parti’nin seçmen taşıma itirazları incelenmeden reddedildi

İYİ Parti’nin seçmen taşıma itirazları incelenmeden reddedildi
İYİ Parti'nin seçmen taşıma iddiaları ile ilgili yaptığı itirazlar incelenmeden reddedildi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı konu ile ilgili yarın basın toplantısı düzenleyecek.

YENİÇAĞ / İstanbul

Yerel seçimlere yaklaşık 2 ay kala ortaya çıkan seçmen taşıma iddialarına karşı İYİ Parti harekete geçti. İYİ Parti İstanbul il teşkilatının yaptığı itirazlar ise incelenmeden reddedildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, ilçe başkanlıklarınca yapılan itirazların, müracaat hakimlikleri tarafından incelenmeden reddedildiğini belirtti. Yapılan açıklamada konu ile ilgili İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarının ortak basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"31 MART 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili ilçe başkanlıklarımızca yapılan itirazlar, müracaat hakimlikleri tarafından incelenmeden reddedilmiştir.

Kamuoyunun dikkatini çekmek, akıl dışı seçmen hareketlerini detaylı şekilde anlatmak ve vatandaşlarımızın oy hakkına sahip çıkmak için İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları olarak YARIN (22 Ocak 2019), saat 13:00’da ÜSKÜDAR KİRAZLITEPE MAHALLESİ Kuledibi Cad. No:10 adresinde bir araya geliyoruz.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek programda İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız

Sn. Satuk Buğra Kavuncu da bir basın açıklaması yapacaktır."

İlgili Haberler