Dilan Çiçek Deniz düğünü neden ertelediklerini açıkladı. İzlandalı yönetmenle evlilik hazırlığı yapıyordu

Dilan Çiçek Deniz düğünü neden ertelediklerini açıkladı. İzlandalı yönetmenle evlilik hazırlığı yapıyordu
Düğünlerini erteleyen İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ve Dilan Çiçek Deniz, objektiflere yansıdı. Sevgilisine gül hediye eden Thor Saevarsson, röportaj sırasında Deniz'i öpücüklere boğdu. Deniz, düğünlerini neden ertelediklerini de açıkladı.

İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ve Dilan Çiçek Deniz, evlenme kararı almış ve yaz sonu düğün yapacaklarını açıklamışlardı. Sevgililer daha sonra düğünün iptal olduğu belirtmişti. 

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gece İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile Bebek''te bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. 

Sevgilisi Thor Saevarsson ile yakın zamanda evlenmeleri beklenen Dilan Çiçek, düğünü ertelediklerini söyledi.

Sevgilisi ve kendinin iş yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirten Deniz, "Düğün iptal olmadı. Benim çekimlerin başlıyor. Thor''un kendi işleri var. Bu yüzden düğünü ertelemek zorunda kaldık" diye konuştu.

Röportaj esnasında çiçek satıcıları, çiftin etrafını sarıp güller döktüler. Thor Saevarsson, sevgilisi Dilan Deniz’e bir demet gül aldı. Sokak ortasında romantik anlar yaşayan ikili, dakikalarca öpüştü.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas''ta doğdu. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Oyuncu, on beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.
Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması''nda Türkiye''yi temsil etmiştir.

İlk rolü 2015''te Star TV''de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki Ebru karakteridir.
2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisine dâhil oldu. Güneşin Kızları dizisinde "Elif" karakterine hayat verdi.

Ağustos 2016''da başlayıp Haziran 2017''de final yapan "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynadı.

Show TV''de yayımlanan Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli ile ikinci sezon boyunca başrolü paylaşmıștı. 

2016 yılında Pantene Altın Kelebek''te "yıldızı parlayan ödül"üne layık görülmüştür.


 

İlgili Haberler