İzmir Bakırçay Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

İzmir Bakırçay Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları
İzmir Bakırçay Üniversitesi 7 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları nelerdir? İzmir Bakırçay Üniversite'sinde sözleşmeli personel başvuru son gün tarihleri neler?

İzmir Bakırçay Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları belli oldu. Bakırçay Üniversitesi resmi internet sayfasından 7 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? Başvuru nasıl yapılır? Adaylardan istenen özellikler neler gibi merak edilen konuların detayları haberimizde.

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU NE ZAMAN

Başvurular 22 Kasım 2018 tarihinden 06 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular için www.bakircay.edu.tr adresin üzerinden yapılabilir.

BAKIRÇAY ÜNİVERSİRESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Endüstriyel Elektronik bölümü ön lisans mezunu olmak, sistem/e-posta yönetimi ve ağ kurulumu konusunda deneyimli olmak, alanı ile ilgili en az 10 yıl teknik destek personeli olarak çalışmış olmak.

Bilgisayar Teknoloji ve Programlama bölümü ön lisans mezunu olmak, bilgisayar programcılığı, sistem uzmanlığı/ağ güvenliği sertifikalarına sahip olmak, alanı ile ilgili en az 5 yıl iş tecrübesi olmak.

Endüstri Meslek Lisesi mezunu olmak, grafikerlik ile grafik ve animasyon sertifikalarına sahip olmak.

Lisans mezunu olmak, Kamu ve özel teşebbüse ait hizmetlerle ilgili Sosyal-Kültürel faaliyetlerin planlanmasında en az 5 yıl tecrübe sahibi olmak. İşaret Dili Sertifikasına sahip olmak.

Lise ve dengi okul mezunu olmak, görüntü ve ses sistemleri ile ilgili eğitim sertifikasına sahip olmak, en az 10 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Lisans Mezunu olmak, en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak, kalite Yönetimi, iş sağlığı/güvenliği ve iç denetçilik ile ilgili ISO 9001 ve OHSAS 18001 eğitim sertifikalarına sahip olmak.

1 Tıp fakültesi mezunu olmak. (KPSS şartı aranmamaktadır.)