İzmir hakkında skandal bir paylaşım yapan Maxime Rastello kimdir? Microsoft çalışanı Maxime Rastello ne dedi?

İzmir hakkında skandal bir paylaşım yapan Maxime Rastello kimdir? Microsoft çalışanı Maxime Rastello ne dedi?
Dünyaca ünlü teknoloji devi Microsoft şirketinde görevli olduğu bilinen Maxime Rastello İzmir’de meydana gelen depremin ardından skandal bir paylaşımda bulundu. Maxime Rastello’nun paylaşımı üzerine kim olduğu merak konusu oldu. Peki Maxime Rastello kimdir? İzmir depremi hakkında ne dedi? İşte, detaylar...

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar 79 kişi hayatını kaybetti. Türkiye'nin yanı sıra çevre ülkelerden de hissedilen deprem hakkında dünya konuyu manşetlerine taşırken Maxime Rastello skandal bir paylaşım geldi.

Maxime Rastello Instagram hesabı üzerinden yaptığı İzmir depremi paylaşımıyla Türkiye gündemine oturdu.  Microsoft'ta üst düzey çalışan olduğu öne sürülen Maxime Rastello, İzmir depremi ile ilgili sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

MAXİME RASTELLO KİMDİR

Microsoft'un İsviçre ayağında görev yapan üst düzey çalışan olduğu bilinen Rastolle, Fransız'dır. Teknoloji devi şirkette görevli isim, Instagram'dan İzmir depremini konu alan çirkin bir paylaşımda bulundu.

MAXİME RASTELLO NE DEDİ

Rastello, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Hak ettiniz'' anlamına gelen bir not yer aldı. ABD merkezli şirkette görev alan Maxime Rastello'nun paylaşımı:

maxime-ptof.jpg