İzmir Kemalpaşa 75. Yıl Ortaokulu'nda öğrenciye şiddet

İzmir Kemalpaşa 75. Yıl Ortaokulu'nda öğrenciye şiddet
İzmir Kemalpaşa 75. Yıl Ortaokulu'nda yaşanan öğrenciye şiddet olayı sosyal medyanın gündemine oturdu.

İzmir Kemalpaşa 75. Yıl Ortaokulu'nda yaşanan ve 2018'de gerçekleştiği öğrenilen öğrenciye şiddet olayının görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yayınlanan videoda okulun müdür yardımcısının Beden Eğitimi dersine spor kıyafetleri getirmeyen öğrenciyi darp ettiği ortaya çıktı.

Aynı müdür yardımcısının başka öğrencilere de şiddet uyguladığı ancak ispatlanamadığı için suç duyurusunda bulunulamadığı iddia edildi.

Bahsi geçen müdür yardımcısıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

OKULDAN SÖZ KONUSU GÖRÜNTÜLERE YALANLAMA

İzmir Karabağlar 75. Yıl Ortaokulu'ndan yapılan açıklamada ise söz konusu görüntülerin okulla bir ilgilisinin bulunmadığı belirtildi. Yapılan açıklamada "Sosyal medya ve sanal ortamlarda Müdür Yardımcısının bir öğrenciye şiddet uyguladığı iddiası ile ilgili yayınlanan görsel, içerik ve haberlerin okulumuz ile herhangi bir ilgisi yoktur. " ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu okulun resmi sitesinden yapılan açıklamada ise "Sosyal medya ve sanal ortamlarda Müdür Yardımcısının bir öğrenciye şiddet uyguladığı iddiası ile ilgili yayınlanan görsel, içerik ve haberlerin okulumuz ile herhangi bir ilgisi yoktur" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler