İzmir'de cinnet geçiren kişi eski eşinden başlayarak önüne geleni kurşuna dizdi. Önce paylaşım sonra katliam

İzmir'de cinnet geçiren kişi eski eşinden başlayarak önüne geleni kurşuna dizdi. Önce paylaşım sonra katliam
İzmir'in Dikili ilçesinde Alper Gül dehşet saçtı. Sokakta karşılaştığı boşandığı eşi Çilem Kılıç'ı tabanca ile vurarak öldürdü. Daha sonra genç kadının annesi ve komşusunu da yaralayan Gül, ardından intihar etti.

Alper Gül eski eşi 23 yaşındaki Çilem Kılıç ile sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine belinden tabancasını çıkaran Alper Gül, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Kılıç'a ardı ardına ateş etti.

eski-esini-oldurdu-annesi-ile-komsusunu-yaralayip-intihar-etti-9298-dhaphoto10.jpg

OLAY YERİNDE CAN VERDİ 

Genç kadın vücuduna isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığıldı. Gül, koşarak olay yerinden uzaklaşırken çevrede bulunan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kılıç'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. 

eski-esini-oldurdu-annesi-ile-komsusunu-yaralayip-intihar-etti-9298-dhaphoto8.jpg

SONRA ÇİLEM'İN ANNESİNİN EVİNİ BASTI

Sokak ortasında eski eşini vuran Alper Gül, ardından eski kayınvalidesi Selime Özduran'ın evini bastı. Saldırgan burada da Özduran ile evde misafir olan Sibel Yarcı'ya da ateş açtı. Silah sesleri üzerine komşuları polise haber verirken, kısa süre sonra  Gül, tabanca ile kendine ateş açarak intihar etti.

eski-esini-oldurdu-annesi-ile-komsusunu-yaralayip-intihar-etti-9298-dhaphoto4.jpg

ESKİ KAYINVALİDESİ VE KOMŞUSU HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Gül'ün hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı oldukları saptanan Özduran ile Yarcı, hastaneye kaldırıldı.

eski-esini-oldurdu-annesi-ile-komsusunu-yaralayip-intihar-etti-9298-dhaphoto3.jpg

TESPİT EDİLDİ 

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, intihar ettiğini anlaşılan Alper Gül'ün kısa süre önce eski eşini sokak ortasında öldüren kişi olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

eski-esini-oldurdu-annesi-ile-komsusunu-yaralayip-intihar-etti-9298-dhaphoto6.jpg

OLAY ÖNCESİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM 

Öte yandan, eski eşi Çilem Kılıç'ı öldürüp, annesi ve komşusunu yaralayan Alper Gül’ün, sosyal medya hesabından olay öncesi yaptığı paylaşımı dikkat çekti. İntihar ederek yaşamına son veren Gül’ün paylaşımında, "Sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak" ifadelerini kullandığı ve paylaşıma 'Bedeli var' isimli bir şarkı eklediği görüldü. 

eski-esini-oldurdu-annesi-ile-komsusunu-yaralayip-intihar-etti-9298-dhaphoto9.jpg

DHA