İzmir'de feci kaza! Motosiklet ikiye bölündü

İzmir'de feci kaza! Motosiklet ikiye bölündü
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iddiaya göre seyir halindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Meydana gelen kazada yola savrulan sürücü ve arkasında bulunan yolcu yaralandı. Kazanın olduğu yerde yapılan incelemede, motosikletin ikiye ayrıldığı görüldü.

Cengin D. idaresindeki  motosiklet, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde Bornova yönünden Bayraklı istikametine seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

REFÜJE ÇARPTI

Motosikletin refüje çarpması sonucu, sürücü Cengiz D. ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenilen kadın yolcu yola savruldu. Cengiz D. ve kadın yolcu motosiklet ile metrelerce sürüklenirken, kaldırıma çarparak durabildi. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler, ağır yaralandığı öğrenilen kadın yolcu ve Cengiz D.'yi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavisi sürerken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İKİYE AYRILDI

Öte yandan, motosiklet sürücüsü ve kadın yolcunun kask taktığı öğrenilirken, kazanın şiddetini olay yerinde yapılan incelemede ortaya çıktı. Cengiz D.'nin motosikleti çarpmanın etkisiyle ikiye bölündüğü görüldü.

izmirde-feci-kaza-motosiklet-ikiye-bolundu-1i-agir-2-yarali-3609-dhaphoto6.jpgizmirde-feci-kaza-motosiklet-ikiye-bolundu-1i-agir-2-yarali-3609-dhaphoto7.jpgizmirde-feci-kaza-motosiklet-ikiye-bolundu-1i-agir-2-yarali-7350-dhaphoto1.jpgizmirde-feci-kaza-motosiklet-ikiye-bolundu-1i-agir-2-yarali-7350-dhaphoto2.jpg