İzmir'de Karadere Çayı taştı, yol trafiğe kapandı

İzmir'de Karadere Çayı taştı, yol trafiğe kapandı
Türkiye genelinde etkili olan yağışlar, vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Son olarak İzmir'in Kınık ilçesinde Karadere Çayı taştı. Çay üzerindeki köprü sular altında kalınca kırsal Kocaömer ile Değirmencieli mahallelerini birbirine bağlayan yol ulaşıma kapandı.

İzmir'den gelen son dakika haberine göre Karadere Çayı'ndaki taşma, Kocaömer ile Değirmencieli mahallelerini birbirine bağlayan yolun ulaşıma kapanmasına neden oldu. 

Kınık ilçesinde, bugün sabah karşı başlayan sağanak etkisini daha da arttırdı. Yağmur nedeniyle, Kocaömer Mahallesi sınırlarındaki Karadere Çayı'nda taşkın yaşandı. Çayın üzerindeki köprü, saat 12.00 sıralarında sular altında kaldı, yol ulaşıma kapandı.

Kınık Jandarma Komutanlığı ekipleri de yolun her 2 istikametine dubalar koyup, şerit çekerek trafiğe kapatırken, araçların giriş ve çıkışına izin vermiyor. Kırsal Kocaömer ile Değirmencieli mahallelerini birbirine bağlayan yolun açılması için suların çekilmesinin beklendiği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, yağmurlu havanın cuma gününe kadar süreceğini bildirdi.