Öz kızını eşarbıyla boğarak öldürdü. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı

Öz kızını eşarbıyla boğarak öldürdü. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı
İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüğü kızını öldürdükten sonra polise teslim olan annenin ifadesi kan dondurdu. Kızıyla uyuşturucu yüzünden sürekli kavga ettiklerini söyleyen anne Ayçe V., 'Yine kavga çıktı, boğuşurken yere düştük. Sonra onu eşarbımla boğdum' dedi.

Öz kızını eşarbıyla boğarak öldürdü. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı

DHA''nın haberine göre olay, dün saat 13.00 sıralarında Laleli Mahallesi''nde 5 katlı bir apartmanın giriş katında meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü''ne giden Ayşe V., kızı Zeynep V.''yi boğarak öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Ayşe V.''nin ifadesi doğrultusunda sağlık ekibiyle eve giden polisler, Zeynep V.''nin cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, Zeynep V.''nin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Zeynep V.''nin cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu''na gönderilirken, Polis ekipleri; Ayşe V.''nin yanı sıra eşi Saffet V. ve oğlu Ömer V.''yi de gözaltına aldı.

''EŞARBIMLA BOĞDUM''

Anne Ayşe V.''nin polise verdiği ifadede, "Kızım uyuşturucu bağımlısıydı. Sürekli olarak bu yüzden aramızda kavga çıkıyordu. Yine kavga çıktı, boğuşurken yere düştük. Sonra onu eşarbımla boğdum" dedi.

Öte yandan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü de kaydedildi.