İzmir'de sağanak, şehri yerle bir etti

İzmir'de sağanak, şehri yerle bir etti
İzmir'de etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle yurttaşlar zor anlar yaşadı. 

İzmir''in bazı ilçelerinde binaların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi ve trafikte aksamalar meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yurttaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İzmir''de bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli yağış ve fırtına, kent genelinde yurttaşlara zor anlar yaşattı. Bazı ilçelerde fırtına nedeniyle binaların çatıları uçarken birçok yerde de ağaçlar devrildi. Konak, Buca, Karşıyaka, Bayraklı, Çeşme, Güzelbahçe ve Urla''daki yollarda su birikintileri oluşması nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Vapur seferleri kontrollü olarak devam ederken İzmir Banliyö Hattı''nın (İZBAN) Bayraklı İstasyonu''nda raylara düşen teneke çatı nedeniyle seferler aksadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yurttaşları uyardı. Soyer, "Kentimizde etkisini gösteren kuvvetli yağış ve fırtınanın su baskını ve ağaç devrilmesi gibi olumsuz sonuçlarına karşı anlık müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın da dikkatli ve tedbirli olmasını hatırlatıyorum. Bize günün her saati 444 00 35 hattımızdan ulaşabilirsiniz" açıklamasını yaptı. ANKA