İzmir'deki AK Parti il binası önünde intihar girişimi

İzmir'deki AK Parti il binası önünde intihar girişimi
İzmir'de 25 bin lira ödeyerek işletmesini satın aldığı kafeyi devir alamayan Ferdi S., AK Parti il binası önünde tüfeğiyle intihar etmek istedi.

İzmir'de 25 bin lira ödeyerek işletmesini satın aldığı kafeyi miras paylaşımı yapılmadığı için devir alamayan 36 yaşındaki Ferdi S., AK Parti il binası önünde minibüsü içerisinde tüfeğiyle intihar etmek istedi.

AK Parti il başkanı ile görüşmek istediğini söyleyen ve yaklaşık 25 dakika boyunca tüfeği çenesine dayayan kişi polisler tarafından ikna edildi.

KAFEYİ İŞLETEMEDİ

Olay saat 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinde bulunan AK Parti il binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erzurum'dan gelen evli ve bir çocuk babası Ferdi S., 25 bin lira vererek Karşıyaka'dan bir kafenin işletmesini aldı. Ancak, kafenin miras paylaşımıyla ilgili davası sürmesinden dolayı bir türlü işletemeyen S. defalarca savcılığa ve polise müracaat etti ancak bir türlü sonuca ulaşamadı.

25 DAKİKA ELİ TETİKTE BEKLEDİ

Parasını ödeyip satın aldığı kafeyi işletemeyen Ferdi S., Bayraklı'da bulunan AK Parti binası önüne minibüsü ile geldi. Minibüsün kapılarını açan ve elindeki tüfeği çenesine dayayan S., "Adalet istiyorum, hakkımı arıyorum. İl başkanı ile görüşmek istiyorum" diyerek kendini öldüreceğini söyledi.

Minibüsün etrafını saran polisler yaklaşık 25 dakika boyunca eylemci S.'yi ikna etmek için çaba harcadı. Zaman zaman kapıyı kapatan ve sürekli tetiğe basmakla tehdit eden Ferdi S., polislerin ikna etmesiyle silahını teslim etti. S., ifadesinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.