İzmir'deki çifte infazın sebebi belli oldu!

İzmir'deki çifte infazın sebebi belli oldu!
İzmir Selçuk’ta işlettikleri markette cinayete kurban giden Hasan Hüseyin-Şenay Özkan çiftinin alacak verecek meselesi nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

İzmir'in Selçuk ilçesi Çamlık Köyü'nde bakkal işleten Hasan Hüseyin Özkan (55) ve eşi Şenay Özkan'ın (54) öldürülmesi olayının altından alacak-verecek meselesi çıktı. Ucunda çivi ya da vida olan demir bir çubukla kafalarına vurularak öldürülen karı-koca cinayetinin alacak verecek meselesi nedeniyle işlenmiş olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten jandarma ekipleri zanlı ya da zanlıların tespitinin de an meselesi olduğunu vurguladı.

ÖNEMLİ İPUÇLARI

Yeni Asır'ın haberine göre, geçtiğimiz perşembe günü saat 01.45 sıralarında meydana gelen olayda işlettikleri markette ölü bulunan ve ilk etapta silahla vuruldukları sanılan çiftin, otopsi raporuna göre çivi ya da vida gibi bir aletle kafalarına bir ve iki darbe vurularak öldürüldükleri kesinlik kazandı. Çiftin ölümü ile ilgili İzmir İl Jandarma Tugay Komutanlığı önemli delillere ulaştı.

KAYITLAR İNCELENİYOR 

Özkan çiftinin geriye dönük telefon kayıtlarını ve görüşmelerini mercek altına alan jandarma, cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan tartışma sonrası işlenmiş olma ihtimalinin yüksek olduğunu ve bulguların bu yöne doğru kaydığını belirtti. Zanlıların ve bağlantılı kişilerin tespiti için çalışmaların ve delil toplama işlemlerinin devam ettiği ve yakalanmalarının an meselesi olduğu belirtildi.