İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümünde tek bir mesaj yayımlamadılar!

İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümünde tek bir mesaj yayımlamadılar!
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun ve Kurtuluş Savaşı'nın kesin Türk zaferi ile sonuçlanmasının 97. yılında, Cumhurbaşkanlığı, AKP, HDP ve Diyanet'ten bir mesaj yayımlanmaması dikkat çekti.

Ağustos 1922'de Büyük Taarruz'a kalkan Türk ordusu, 30 Ağustos'ta zafere ulaşmış ve kaçan düşman İzmir'e kadar kovalanmıştı. Türk Ordusu'nun Yunan işgali altındaki İzmir'e 9 Eylül 1922'de girmesi, sadece İzmir'in kurtuluşu değil aynı zamanda Kurtuluş Savaşı'nın kesin Türk zaferi ile sonuçlanmasını sağlamıştı.

Türk milletinin kurtuluşunun bir simgesi olan İzmir'in düşman işgalinden kurtarılmasının 97. yılında, Cumhurbaşkanlığı, AKP, HDP ve Diyanet'in resmi Twitter hesaplarından şu ana dek bir mesaj yayımlanmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da resmi Twitter hesaplarından İzmir'in kurtuluşu ile ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadığı görüldü.

Bu durum, Suudi Arabistan'ın ölen kralı Kral Abdullah'ın ölümü nedeniyle tüm Türkiye'de bayrağımızın yarıya indirilmesi ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın "Keşke Yunan kazansaydı" diyen Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesini akıllara getirdi.  

İşte o hesaplar;

cb.jpgak-parti.jpgdiyanet-004.jpgali-erbas.jpgerdogan-007.jpg