İzzet Ulvi Yönter: "Teşkilatlarımız meseleyi idrak etti",

İzzet Ulvi Yönter: "Teşkilatlarımız meseleyi idrak etti",
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada "Teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız meseleyi idrak etmişlerdir ve MHP Cumhur İttifakı'na inanıyor" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  Antalya'da düzenlenen ve iki gün süren MHP İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin iki gün boyunca kamuoyuna açık yaptığı konuşmaların kapalı toplantılarda da detaylı bir şekilde irdelendiğini aktaran Yönter, "Milletimizin umudu Cumhur İttifakı'dır. Türkiye'nin geleceğini inşa edecek mimar da Cumhur İttifakı'dır. Cumhur İttifakı'nın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile aynı şekilde 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Yönter, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız meseleyi anlamışlardır, idrak etmişlerdir ve MHP Cumhur İttifakı'na inanıyor, Cumhur İttifakı'nın şu andaki sahip olduğu niteliği de önemi de biliyor ve kavrıyor. MHP Cumhur İttifakı'nın asli paydaşıdır. Bu nedenle belediye başkanlarımız, il başkanlarımız hep beraber MHP liderinin emrinde ve arkasında gereğini yapıyor, mücadelesini sürdürüyor. Hiçbir çatlak ses, en ufak ama, fakat, ancak gibi yaklaşım söz konusu değil. Hiçbir sıkıntı ve sorun yok, asayiş berkemal."

İlgili Haberler