Jackie Chan’den karantina iddialarına yanıt

Jackie Chan’den karantina iddialarına yanıt
Ünlü oyuncu Jackie Chan, coronavirüs nedeniyle karantinaya alındığı yönündeki iddiaları yalanlayarak, “Güvendeyim ve çok sağlıklıyım” dedi.

Ünlü oyuncu Jackie Chan, coronavirüs taşıdığı gerekçesiyle karantinaya alındığı yönündeki iddiaları yalanladı. Daha önce coronavirüse karşı ilaç geliştirene 142 bin dolar ödül vereceğini açıklayan 65 yaşındaki ünlü oyuncu “Güvendeyim ve çok sağlıklıyım. Lütfen endişelenmeyin” dedi.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Jackie Chan şu ifadeleri kullandı:

“Endişeleriniz için teşekkürler! Güvendeyim ve çok sağlıklıyım. Lütfen endişelenmeyin, karantinada değilim. Umarım herkes de güvenli ve sağlıklı kalır!”

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs'e karşı panzehir geliştiren kişiye 142 bin dolar ödül vereceğini açıklayan Jackie Chan’in binlerce kişinin ölümüne sebep olan bu hastalığa yakalandığı Asya'da yayın yapan bazı medya kuruluşları tarafından öne sürülmüştü. Yıldız isimle ilgili açıklama yapan yetkililer “Jackie Chan, eşi ve kayınvalidesi ile birlikte Hong Kong’ta katıldığı bir partide hastalığa yakalandı ve karantina altına alındı” iddialarını kesin bir dille reddetmişti.