Jamal Murray kimdir? Harper Hempel kimdir? Jamal Murray ne iş yapıyor? Harper Hempel ne iş yapıyor?

Jamal Murray kimdir? Harper Hempel kimdir? Jamal Murray ne iş yapıyor? Harper Hempel ne iş yapıyor?
Jamal Murray ve Harper Hempel’in özel görüntülerinin Murray’ın sosyal medya hesabından paylaşılması üzerine Jamal Murray kimdir? Harper Hempel kimdir? Jamal Murray ne iş yapıyor? Harper Hempel ne iş yapıyor? soruları en çok aranan sorular arasında yer aldı.

Jamal Murray ve Harper Hempel’in özel hayatlarına ait görüntüler Murray’ın kendi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Olay sonrası Murray ve Hempel’i tanımayanlar internette en çok Jamal Murray kimdir? Harper Hempel kimdir? Jamal Murray ne iş yapıyor? Harper Hempel ne iş yapıyor? Sorularının cevaplarını arıyor. İşte Jamal Murray ve Harper Hempel ile ilgili detaylar haberimizde…

JAMAL MURRAY KİMDİR? JAMAL MURRAY NE İŞ YAPIYOR?

Murray, Jamaika’da doğan ve dokuz yaşında Kanada'ya taşınan Sylvia ve Roger Murray'in oğlu

Kitchener, Ontarip’da doğdu ve büyüdü. Ayrıca küçük bir erkek kardeşi Lamar var. Babası koşu parkuru ve sahasında büyüdü ve basketbol oynadı; gençliğinde, babası Lewis profesyonel boks kariyerine başlamadan önce Kitchener yerli Lennox Lewis’e karşı oynadı. Murray üç yaşındayken "saatlerce basketbol oynayabilir ve altı yaşında on yaşındakiler için bir ligde oynayabilirdi. 12 veya 13 yaşına geldiğinde en iyi lise ve üniversite oyuncularına karşı pick- up oyunları oynamaya başladı. Babası onu birçok basketbol tatbikatı ve meditasyon da dahil olmak üzere kung fu egzersizlerinden geçirdi.

2016’da Nuggets ile çaylak sözleşmesi imzalayan Murray, 13 Kasım 2016'da Portland Trail Blazers’a

112-105 yenilgiyle kariyerinde en yüksek 19 puanı aldı. Denger Nuggets, takımına transfer olan yıldız oyuncu halen aynı takımda forma giymekte.

HARPER HEMPEL KİMDİR? HARPER HEMPEL NE İŞ YAPIYOR?

Kentucy lisesinde okuduğu dönemde lisenin voleybol takımında forma giyen ve 2017 yılında kıdemli voleybolcu olan Harper Hempel, profesyonel hayatına lise mezuniyeti sonrası devam etmemiştir.