Jandarma Uzman Çavuş Tufan Sayıcı toprağa verildi

Jandarma Uzman Çavuş Tufan Sayıcı toprağa verildi
Ağrı'dan görev dönüşü Ankara'daki evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Tufan Sayıcı(31) Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

TEKİRDAĞ - ŞARKÖY / HALİL ACAR / YENİÇAĞ

Ağrı'da görevli Jandarma Uzman Çavuş Tufan Sayıcı önceki gün görev dönüşü Ankara'daki evinde geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Sayıcı'nın vefat haberi başta memleketi Tekirdağ olmak üzere tüm Türkiye'de büyük büyük üzüntü yarattı. 

Sayıcı'nın vefat ettiğine dair haber Ailesine Şarköy kaymakamı Şenol Kaya, Tekirdağ İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Çetinkaya ve Şarköy Jandarma Komutan Hasan Doğan tarafından verildi. İki oğlu da TSK görevli olan emekli Şarköy itfaiye Amiri Feyzullah Sayıcı komutan Çetinkaya tarafından teskin edilerek Türk Silahlı Kuvvetleri olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

sehit-abi.jpeg

Genç yaşta( 31) yaşamını yitiren Jandarma Uzman Çavuş Tufan Sayıcı'nın gece saat 21.30 da cenaze arabası ile Ankara'dan Şarköy'e getirilen ve  Devlet Hastanesi morguna kaldırılan naaşı öğle saatlerinde Şehidin evinin önüne getirilerek helallik alındı. Ardından Şarköy Çarşı Camiine  getirilen  Sayıcı'nın cenazesi Öğlen namazının Ardından düzenlenen törenle kalabalık bir vatandaş gurubu tarafından Şarköy mezarlığına defnedildi.

toren-3.jpeg

Cenaze törenine Şarköy kaymakamı Şenol Kaya Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ  İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Albay Osman Kılıç, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Belediye başkan yardımcıları İlçe Jandarma Komutanı Hasan Doğan, Şarköy Emniyet Müdürü Erdal Akkoyun Daire amir ve müdürleri Siyasi Parti ilçe temsilcileri ve kalabalık bir vatandaşlar gurubu katıldı.

jandarma-sehit.jpeg