Jandarmadan Şampiyon Beşiktaş jesti! İşte Mehmetçik budur

Jandarmadan Şampiyon Beşiktaş jesti! İşte Mehmetçik budur
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bazı taraftarlar evlerinden bazıları ise sokakta kutlama yaptı. Bir ardından siyah beyazlı taraftarlar ise sokaklara döküldü. Bir jandarma aracının üzerinde bulunan elektronik tabelada "Şampiyon Beşiktaş" yazması sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig''in şampiyonu Beşiktaş''ta taraftarların kutlamaları devam ediyor. Yeni tip korona virüs salgını süresince uygulanan "tam kapanma" sürecinde bazı taraftarlar evinde, bazı taraftarlar ise sokaklara dökülerek kutlama yaptı.

"ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ" YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye''nin dört bir yanında, caddeleri dolduran siyah beyazlı taraftarlar renkli görüntüler ortaya çıkardı. Kutlamalar, sorunsuz bir şekilde devam etti. Bir jandarma aracının üzerinde yer alan elektronikli tabelada "Şampiyon Beşiktaş" yazısı dikkat çekti.

TÜRKİYE''NİN HER YERİNDE KUTLAMALAR SÜRDÜ

Beşiktaş Çarşı, Akaretler, Dolmabahçe ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri önünde toplanan taraftarlar meşaleler yakarak tezahüratlar yaptı. İstanbul''un birçok yerinde araç konvoylarıyla kornalar çalındı. Nevzat Demir Tesisleri önünde de kutlamalar yapıldı.