Jesus'tan Arda Güler'le ilgili flaş açıklama

Jesus'tan Arda Güler'le ilgili flaş açıklama
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yarın oynayacakları Slovacko karşılaşması iöncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi 3''üncü Ön Eleme Turu rövanşında yarın Slovacko ile Çekya''da oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Jesus, "lk maçta evimizde iyi bir sonuç elde etmiştik. Bu sonucu koruyup bir sonraki tura geçmek istiyoruz. Son oynadığımız lig maçın üstünden az bir süre geçti. Oyuncuların durumuna göre son kararı vererek hangi oyuncuların oynayacağını belirleyeceğiz" dedi.

Jesus, Arda Güler''in oynayıp oynamayacağı sorusuna ise "Yoğun bir takvimdeyiz. Yarın kadroda bazı değişiklikler ve rotasyon yapmamız normal. Fizyolojik olarak oyuncuların iyi toparlanması için 72 saat geçmesi gerekiyor. Elimizde çok fazla opsiyon var. Arda Güler konusunda, her zaman takım için en iyisi olduğunu düşündüğüm kararı vereceğim" cevabını verdi.

Jesus, takımın istediği seviyeye gelmesi için zaman gerektiğini belirterek, "Futbolda hiçbir zaman bu tarz konularda kesin bir süre belirtemezsiniz. Futbol bilim değil ve kesinlik yoktur.  Yarın Avrupa maçımız var ama 8 haftalık, 60 günlük dönem iyi geçti diyebilirim. Yavaş yavaş takımım ne istediğimi anlamaya çalışıyor. Oyuncular farklı zamanlarda geldi ve gelişme gösteriyorlar diyebiliyorum. Maçlar oynadıkça daha iyi bir noktaya geleceğiz” dedi. 

İlgili Haberler