Joao Mario kimdir, Galatasaray ile anlaştı mı?

Joao Mario kimdir, Galatasaray ile anlaştı mı?
Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Joao Mario’nun son durumu merak konusu oldu. İtalyan basınında yer alan bir iddiaya göre, sarı kırmızılılar, Portekizli yıldızla anlaşma sağladı.

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Portekizli yıldız Joao Mario ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basınında yer alan bir iddiaya göre, yıldız oyuncu Galatasaray ile anlaştı.

İtalyan gazeteci Claudia Garcia, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Joao Mario Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Oyuncu Türkiye’ye gidebilir” ifadelerini kullandı.

idda.png

Geçtiğimiz sezon Inter forması giyen Joao Mario, teknik direktör Conte'nin kadroda düşünmediği isimler arasında yer alıyor. Portekizli oyuncu ile bir çok Avrupa kulübünün ilgilendiği biliniyor.

JOAO MARIO KİMDİR

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Mario’ya Monaco, Leipzig ve Leverkusen gibi takımların talip olduğu iddia edildi. 2016 yılında Inter’in 40 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Joao Mario, 2017-18 sezonun devre arasında West Ham United’a kiralandı.

Premier Lig’de oynadığı 13 maçta 2 gol 1 asist yapan Mario, geçen sezon başında tekrar Inter’e döndü ve 20 Serie A maçında 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.