Dinamo Kiev maçı öncesi Jorge Jesus'tan mecburi karar

Dinamo Kiev maçı öncesi Jorge Jesus'tan mecburi karar
Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in Dinamo Kiev ile oynanan ilk maçta yaşadığı sakatlık, teknik heyetin huzurunu kaçırdı.

Teknik direktör Jorge Jesus''un Szalai''nin yanında görev vereceği isim mecburen Tisserand oldu. Jesus ve ekibi, Demokratik Kongolu oyuncuya özel olarak ilgileniyor ve onu maça hazırlıyor.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Polonya''da karşılaştığı Dinamo Kiev''le 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ilk 45 dakika sonunda Serdar Aziz''in sakatlanması sonrası ciddi bir darbe aldı.

1,5 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK
Kim Min-Jae''nin Napoli ile anlaşması sonrası Serdar Aziz''in de 1,5 ay kadar sahalardan uzak kalacak olması sarı lacivertli camiada ufak çaplı bir krize yol açtı. Teknik direktör Jorge Jesus''un, Marcel Tisserand''ı rövanş maçına hazırlamaya çalıştığı öğrenildi.

SZALAI-TISSERAND İKİLİSİ...
Jorge Jesus, mecburi olarak kritik Dinamo Kiev rövanşı öncesi kritik bir karar vermek durumunda kaldı. Portekizli hoca, Ukrayna temsilcisi karşısına Szalai-Tisserand ikilisi ile çıkacak. Arao''yu zaman zaman ikili stoperin arasına indirerek defanstaki yükü azaltmaya çalışacak olan Jesus ve ekibinin Tisserand''la özel olarak ilgilendiği ve zorlu karşılaşma öncesi son uyarılarını yaptığı belirtildi.

MERT VE SERDAR YOK
Öte yandan sarı lacivertlilerde Dinamo Kiev maçı öncesi şu anda 2 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz, Ukrayna ekibine karşı forma giyemeyecek.

İlgili Haberler