Josef de Souza Galatasaray yolunda!

Josef de Souza Galatasaray yolunda!
Fatih Terim'in çok beğendiği eski Fenerbahçeli Josef de Souza'nın, Galatasaray'ın transfer listesine girdiği iddia edildi. Transferin önündeki tek sıkıntının Brezilyalı futbolcunun sakatlık yüzünden 6 aydır futbol oynamaması olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Josef de Souza, sürpriz bir şekilde Galatasaray’ın transfer gündemine geldi. Ön libero arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki oyuncuyu Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımından kiralamaya çalışıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre Brezilyalı orta sahayı, özellikle teknik direktör Fatih Terim’in çok beğendiği ve transferine onayı bizzat kendisinin verdiği öğrenildi. Galatasaray, Araplar’ın kiralama teklifini kabul etmesi halinde bu transferi bitirecek. Ancak bir sıkıntı var, o da Josef’in sakatlık sebebiyle 6 aydır futbol oynamıyor oluşu.

SAĞLIK RAPORU İSTEDİLER

Al Ahli’nin 11 Ocak’ta oynadığı Ohod Al Medina maçında karın kasından sakatlanan Josef, 16 Mayıs’taki lig bitimine kadar bir daha forma giymedi. Galatasaray’da sağlık heyetinin detaylı bir fiziksel rapor talebinde bulunduğu da gelen haberler arasında.