Juventus'tan Merih Demiral kararı

Juventus'tan Merih Demiral kararı
İtalya'da 'asker selamı ile gol sevinci' tartışmalarının merkezinde kalan Merih Demiral'in Juventus'taki akıbeti merak ediliyordu. Juventus,milli futbolcumuz Merih Demiral ile ilgili çok kritik bir karar aldı.

Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan iki stoper Merih Demiral ve Rugani ile ilgili karar verildi. Juventus, Merih Demiral'ı korumaya alıyor.

MERİH KALIYOR, RUGANİ SATILIYOR

Sezon başında Sassuolo'dan transfer edilen milli futbolcumuza, fazla forma şansı bulmamasına rağmen gelen teklifler üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlılar Merih'i değil, Daniele Rugani'yi satış listesine koymayı planlıyor.

3 KİŞİ GİDECEK

İtalya basınında yer alan habere göre Ocak ayında sezon başında kadroya dahil edilmeyen Mandzukic ve Emre Can'ın yanı sıra Rugani'yi de göndermeyi planlayan Juventus, Merih Demiral'ın takımda kalmasına karar verdi.

er3eg.jpg

DORTMUND İLGİLENİYOR

25 yaşındaki Rugani ile Borussia Dortmund'un ilgilendiği iddia ediliyor. Diğer yandan 3. kaleci konumundaki Mattia Perin de Juventus'tan ayrılarak Benfica'nın yolunu tutabilir. Geçtiğimiz sezon sağlık kontrolünde sıkıntı çıktığı için iptal edilen transfer bu kez yapılan tetkiklerin neticesinde sonuçlanmaya yakın.