Juventus'tan Ronaldo açıklaması

Juventus'tan Ronaldo açıklaması
Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, takımdan ayrılacağı iddia edilen Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Allegri, yıldız oyuncunun ayrılığının yakın olduğu sinyalini verdi.

İtalyan devinde Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Empoli maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Allegri, Cristiano Ronaldo''nun artık Juventus''ta oynamak istemediğini söyledi açıkladı.

Juventus''un 36 yaşındaki Portekizli yıldız oyuncusu Ronaldo''nun sabah saatlerinde Continassa Tesisleri''ne geldiği ve burada 40 dakika kadar kaldıktan sonra antrenmana katılmadan tesislerden ayrıldığı belirtildi.

"AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Juventus teknik direktörü Allegri, yaptığı basın toplantısında Ronaldo ile ilgili soruya; "Ronaldo dün bana takımda kalmak istemediğini ve hemen ayrılmak istediğini söyledi. Bu yüzden bugün antrenmana çıkmadı ve yarınki maçta oynamayacak." yanıtını verdi.

TEK ENGEL SÖZLEŞME FESHİ

Portekizli yıldızın bir sonraki adresinin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City olacağını ifade edilirken, Ronaldo''nun menajeri Jorge Mendes''in süreci yönettiği ve yıldız oyuncunun Manchester City''ye transferi için tek engelin Juventus ile sözleşmenin feshi olduğu aktarıldı.

Corriere dello Sport''un haberinde de Cristiano Ronaldo ile Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola''nın bir telefon görüşmesi yaptığı ve deneyimli teknik adamın, yıldız oyuncuyu takımda görme konusunda istekli olduğu kaydedildi.

Bu arada Juventus''un, kendileriyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ronaldo''nun herhangi bir ücret olmadan gitmesine sıcak bakmadığı, bu nedenle menajer Mendes''in İngiliz takımının en az 25 milyon avroluk bir teklif yapması için çalıştığı basına yansıdı.

İlgili Haberler