Kabin sapığını Rus turist yakalattı

Kabin sapığını Rus turist yakalattı
Antalya Konyaaltı sahilindeki kabinlerde üstlerini değişen 2 genç kızı, kabin altından cep telefonu ile görüntüleyen 38 yaşındaki Mustafa A. isimli kişi çevredekiler tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Kabin sapığını Rus turist yakalattı. Polise teslim ettiler

Olay, öğle saatlerinde Antalya’da Konyaaltı sahilinde yaşandı. Bir erkeğin cep telefonuyla kabin altından görüntü çektiğini fark eden bir kadın, bir süre sonra kabinlerden çıkan A.A. (17) ve Y.H. (17) adlı genç kızlara durumu anlattı ve görüntüleri kaydeden kişiyi gösterdi. 2 genç kız görüntülerini kaydeden kişinin yanına gitti. Taraflar arasında tartışma çıkması üzerine, görüntü alan kişi kaçmaya başladı. Şahsın kaçtığını gören sahildeki vatandaşlar, şüpheliyi yakalayarak yere yatırıldı. Adının Mustafa A. olduğu belirlenen şüpheli, bir süre sonra gelen polise teslim edildi.

''YAN TARAFTA OTURUP PİŞKİN PİŞKİN BİZE BAKIYORDU’

Olayın şokunu yaşayan genç kızlardan Y.H., gözyaşları içinde ailesini arayarak yaşadıklarını anlattı. "Kabinin altından bizi çekti" diyen Y.H., "İlk etapta fark etmedim. Bize bir kadın söyledi. Adliyeye çıkacağız, bunu salıverecekler" diye konuştu. Genç kızların arkadaşı K.Ö. ise "Kızlar üstünü değişirken kabinin altından elini uzatarak görüntü çektiğini bir Rus abla fark etmiş. Rus abla bize söyledi. O adam da kabinlerin yan tarafında oturup pişkin pişkin bize bakıyordu" diye konuştu.

GÖRÜNTÜLER CEP TELEFONUNDA

Mustafa A.''yı kovalamacayla yakalayan gençlerden biri ise "Biz burada oturuyorduk. Birden yaygara koptu, bir adamı kovalıyorlardı. Sonra biz de kovalamaya başladık. Kızlar da ağlıyordu ve çok üzgündüler. Adamı yakalayıp cep telefonuna baktığımızda, kızların fotoğraflarını ve videolarını çektiğini gördük. Sahilde ve kabinde çekmiş. Zaten birçok insanın fotoğrafı vardı. Kabinin altından elini uzatıp görüntüleri çekmiş. Biz de yakalayıp polise teslim ettik" ifadelerini kullandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Mustafa A.''yı gözaltına aldı. Şikayetçi olan A.A. ile Y.H. de ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.