Kabine toplantısı başladı

Kabine toplantısı başladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün gerçekleştirilecek kabine toplantısının ardından korona virüs salgını kapsamında uygulanan yasakların devam edip etmeyeceğini açıklaması bekleniyor.

Kabine toplantısı başladı

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı. Türkiye'de korona virüsün yükselişe geçmesinin ardından sokağa çıkma yasakları ve kafe restoranlara kısıtlama gelmişti. Hasta sayılarının düşeşe geçmesinin ardından yeni kararların alınıp, alınmayacağı merak ediliyor. Bugün yapılacak kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın korona virüsü aşısı ile ilgili son gelişmeleri paylaşacağı öğrenildi.
"KAFE, RESTORAN VE LOKANTALARLA İLGİLİ KARAR VERİLECEK" 
Yaklaşık üç haftadır yürürlükte olan sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili de son değerlendirmeler yapılacak ve yasakların devam edip etmeyeceğine karar verilecek. Bugün yapılacak kabine toplantısından, son genelgeye göre hala kapalı olan kafe, restoran ve lokanta gibi işletmelerin tekrardan belirli saatlerde hizmet verme kararının çıkması da bekleniyor. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 19.00 gibi açıklama yapması bekleniyor.