Kabine Toplantısı ne zaman. Kabine Toplantısı’nda ne kararlar görüşülecek

Kabine Toplantısı ne zaman. Kabine Toplantısı’nda ne kararlar görüşülecek
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında toplanan Bilim Kurulu toplantısının ardından gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine Toplantısı’nda ne kararlar görüşülecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapacak mı? Sorularının cevapları ve Kabine Toplantısı hakkındaki tüm detaylar…

Korona virüs salgınından dolayı getirilen yasaklar neticesinde uzun süredir kapalı olan kafe ve restoranlar açılacak mı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı’na dair her şey haberimizde…

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Korona virüs Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, ''''Önerilerimizi Pazartesi günü kabineye sunacağım, sonrasında açıklama yapılacak'''' dedi. Milyonlarca insan Kabine Toplantısı’nı araştırmaya başladı.

25 Şubat 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen Korona virüs Bilim Kurulu Toplantısı''nın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre; Kabine Toplantısı 1 Mart 2021 Pazartesi günü yapılacak.

KABİNE TOPLANTISI’NDA NE KARARLAR GÖRÜŞÜLECEK?

Kabine Toplantısı’nda Türkiye’nin 81 ilinin tamamında uygulanan hafta içi belirli saatlerde hafta sonu tam olarak uygulanan sokağa çıkma yasağının yanı sıra 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için uygulanan yasaklar, restoran ve kafelerin çalışma durumları ile yüz yüze eğitim gibi birçok konunun görüşülmesi bekleniyor.

Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi gününü işaret etti. Erdoğan, "Bilim Kurulu''ndaki çalışmalar Kabine önüne gelecek. Mutasyonun hangi illerde, ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bize takdim edecek. Bizler ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla ilgili kafelerle ilgili otellerle ilgili gibi adımlar atabiliriz, kabine toplantısında karar alacağız" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Milyonların alınacak kararlar için gün saydığı Kabine Toplantısı’ndan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.

İlgili Haberler