Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alınacak? Kafeler restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak

Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alınacak? Kafeler restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak
Yılın ilk Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. Korona virüs salgını etkisini göstermeye devam ederken yeni yasakların ise gündeme gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki, bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün?

Kabine Toplantısı için saatler kaldı. Son alınan korona virüs yasak ve kısıtlamalarının ardından sevindirici haberler gelirken yeni yasak ve kısıtlamaların gelip gelmeyeceği merak konusu olmuş durumda... Vatandaşlar sık sık Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? diye soruyor.
Bu haftanın Kabine Toplantısı merakla beklenirken yeni yılın ilk toplantısı olmasının ardından dolayı büyük bir önem arz ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlığında toplantıda gündeme ilişkin önemli kararlar alınıp bu kararlar yeniden masaya yatırılması bekleniyor.
CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı 11 Ocak Pazartesi günü yapıldı.
KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KARARLAR ALINACAK?
CNN Türk'ün aktardığına göre, yarın gerçekleştirilecek yılın ilk Kabine Toplantısı'nda özellikle il bazlı korona virüs ile mücadelede gelinen son durum ne? Vaka sayısındaki son durum ne? Gibi soruların yanıtlarının aranması bekleniyor. Tüm bunların geniş çaplı masaya yatırılacağı kaydedildi.
Kabine'deki bir diğer önemli başlık ise AB ve AB ile ilişkiler olacak. Bu kapsamda özellikle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun son temaslarına ilişkin Kabine'yi bilgilendirmesini bekliyoruz. Aynı zamanda Türkiye'nin ABD'de seçilmiş başkan Biden'ın göreve geldikten sonra izleyeceği yol haritası ve AB ile ilişkilerinin seyri de yine gündemde olacak.