Kabineye revizyon mu geliyor?

Kabineye revizyon mu geliyor?
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabinede revizyon iddialarına ilişkin bir soruya, "Cumhurbaşkanımızın takdirindedir" diyerek cevap verdi. Kalın'ın, cevabı revizyon beklentilerini güçlendirdi.

Erdem AVŞAR / Yeniçağ

Yerel seçimlerin ardından AKP'de olağanüstü hal devam ederken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, Kabinede revizyona ilişkin bir soruya verdiği cevap dikkat çekti.

Seçimlerin ardından parti teşkilatında değişime gidileceği, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin "Gözlerinin yaşına bakmayacağım" dediği aktarılmıştı.

31 Mart seçimlerinde büyükşehirleri kaybederek ağır yara alan AKP'de, seçim sürecinde Bakanların aktif rol oynaması da dikkat çeken ayrıntılar arasındaydı. Seçimlerde alınan kötü sonuçların ardından gözler AKP'ye olduğu kadar Kabineye de çevrildi.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN UHDESİNDEDİR"

Erdoğan liderliğinde toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, sonrası düzenlenen basın açıklamasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, kabinede revizyona ilişkin bir soruya verdiği cevap ise dikkat çekti.

Kalın, "Kabinede revizyon öngörülüyor mu?" sorusunu, "Kabine revizyonu meselesi Cumhurbaşkanımızın uhdesindedir" diyerek yanıtladı.

Kalın, iddiaları yalanlamazken verdiği cevap ise revizyon beklentilerini güçlendirdi.

İlgili Haberler