Kaçak akaryakıt üreticilerine süpriz baskın

Kaçak akaryakıt üreticilerine süpriz baskın
Tekirdağ'da aylarca süren fiziksel takip sonucunda kamyon ve TIR'lara kaçak akaryakıt satışı yapıldığını belirlendi. Yapılan operasyon sonucunda 5 bin 350 litre kaçak yakıt, içinde yakıt bulunan tanklar ve akaryakıt aktarımı için kullanılan motorlu aktarım düzeneği ele geçirdi. 10 şüpheli gözaltına alındı soruşturma devam ediyor.

 DHA'nın haberine göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polisin düzenlendiği operasyonda, 5 bin 350 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 10 şüpheli gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri, kamyon içerisine kurulan düzeneklerle kamyon ve TIR'lara kaçak akaryakıt satışı yapıldığını belirledi. Polisin, yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibinin ardından şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, yaklaşık 5 bin 350 litre kaçak akaryakıt, akaryakıtların satışı sırasında kullanılan motorlu aktarım düzeneği ile içinde yakıt bulunan tanklar ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

tekirdagda-kacak-akaryakit-operasyonu-10-gozalti-6692-dhaphoto2.jpg

tekirdagda-kacak-akaryakit-operasyonu-10-gozalti-6692-dhaphoto1.jpg