İşte Mehmet Ali Erbil'in sırtının fotoğrafı

İşte Mehmet Ali Erbil'in sırtının fotoğrafı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sırtındaki sivilce için gittiği özel bir hastanede ödediği ücrete sırtının fotoğrafını koyarak isyan etti. Erbil'e gereken cevabı Doç. Dr. Muhammed Keskin verdi. Keskin "O ücret sivilceyi diğer kötü huylu hastalıklardan ayırt etme ilminin bedeli" dedi.

Doktorlar o parayı neden aldığını açıkladı 

Evinde düşerek rahatsızlanan ve kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süre tedavi gören Mehmet Ali Erbil, sağlık problemleriyle uğraşmaya devam ediyor. 

Evinde bakımına devam edilen Erbil, sırtında sivilceyi göstermek için özel bir hastaneye gitti. Burada sırtındaki sivilceye baktıran Mehmet Ali Erbil ödediği paraya isyan etti.

Sosyal medya hesabı Instagram''dan sırtındaki sivilceyi paylaşan Erbil, şu notu düştü: "Bugün sivilcemi gösterdik iki dk için ve 1300 TL para aldılar. Allah kimseyi L... düşürmesin."

Mehmet Ali Erbil''in paylaşımına açıklama Doç. Dr. Muhammed Keskin sosyal medya hesabı twetter''dan yanıt verdi. Keskin "Olayın aslı: muayeneye gelmiş ve muayene ücretini ödemiş. Ekstra bir ücret talep edilmemiş. Sadece sivilce olduğundan emin olsaydı hastaneye bile gitmezdi. Evet o ücret sivilceyi diğer kötü huylu hastalıklardan ayırt etme ilminin bedeli." paylaşımını yaptı. 

Erbil''in paylaşımına yorum yapanlardan bazıları da "Devlet hastanesine gitseydin" yorumunu yaptı. 

 

İlgili Haberler