Kadıköy'de muştalı soyguncuyu döve döve dükkanından attı. Kuyumcuyu kafasına aldığı darbeler bile durduramadı

Kadıköy'de muştalı soyguncuyu döve döve dükkanından attı. Kuyumcuyu kafasına aldığı darbeler bile durduramadı
Kadıköy'de öğle saatlerinde parmaklarına muşta geçiren kişi, soygun yapmak için kuyumcu dükkanına müşteri gibi girdi. Kuyumcu dükkanının kapısını uzaktan kumandayla açar açmaz, soyguncu saldırıya geçti. Kuyumcunun kafasına parmaklarındaki muşta ile defalarca vurdu. Aldığı darbelere dayanan kuyumcu soyguncuyu kapıdan dışarı atmayı başardı.

DHA'nın haberine göre, olay saat 11.30 sıralarında Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi. D.A (30) adlı şüpheli gözüne kestirdiği kuyumcuya yöneldi. Tezgahın arkasında oturan kuyumcu, tezgahın arkasında duran otomatiğe basarak kapıyı açtı. 

Parmaklarına önceden muşta takan soyguncu yüzündeki maskeyi yukarı çeker çekmez kuyumcuya peşpeşe darbeler indirmeye başladı. Başına aldığı darbelere rağmen ayaklarının üzerinde duran kuyumcu soyguncuyu kapının dışına kadar itmeyi başardı.

Soyguncu yaya olarak olay yerinden kaçarken, kuyumcu başını tutarak dışarı çıkıp, dükkanını kitledi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine  Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, bir apartmana saklanan D.A. adlı şüpheliyi kısa sürede yakaladı. D.A.'nın yapılan üst aramasında bir bıçak ve muşta ele geçirildi. Kadıköy Asayiş Büro Amirliğine getirilen şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Öte yandan olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, maskeli ve şapkalı şüphelinin kuyumcunun kapısına vurarak içeri girdiği, kuyumcuya defalarca muşta ile vurduğu, kuyumcunun direnmesi üzerine ise şüphelinin yaya olarak olay yerinden kaçtığı, yaralı kuyumcunun başını tutarak içeri girdiği görülüyor. 

yenicag-kuyumcu-03.jpgyenicag-kuyumcu-02.jpgyenicag-kuyumcu-01.jpgyenicag-kuyumcu-04.jpg