Kadın 41. bölüm fragmanı! Kadın son bölüm

Kadın 41. bölüm fragmanı! Kadın son bölüm
Kadın dün akşam 40. bölümü ile ekranlara geldi. Hemen ardından da Kadın 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp ile Bahar kavuştu ama Arif büyük hayal kırılığına uğradı. Peki yeni bölümde neler olacak?

Kadın 40. bölüm dün akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Hemen ardından da Kadın 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde; Bahar öldüğünü zannettiği Sarp hakkında gerçeği ailesinden duyunca şaşkına dönüyor.  Ardından kapı zili çalınca Bahar kapıyı açtığında karşısında Sarp'ı görüyor. Bahar adeta şaşkına dönüyor. Sarp ise gözyaşlarıyla Baharım diyor ona. Beklenen büyük kavuşma sonuna gerçekleşiyor. Yeni bölüm fragmanında ise Bahar ile Sarp'ın sarıldığını gören Arif çok üzülüyor. Salı gecesine damgasını vuran Kadın yine izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

KADIN 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın 41. bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için haberimizde bulunan butona tıklayarak izleyebilirsiniz. Kadın dizisi yeni bölümü her Salı FOX TV'de saat 20.00'da yayınlanacak.


screenshot_5-020.png

KADIN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Şirin’in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan’a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp’ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar’ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar’ın karşısına çıkmaya karar verir.