Kadın 46.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kadın 46.yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu akşam yayınlanacak mı? Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ölen kişi kim? Soruları sosyal medyada çok konuşuluyor.İşte son detaylar...

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle araya giren ve 2 haftadır yayınlanmayan dizi. Bugün yayınlanacak mı? Sorusu çok konuşuluyor işte detaylar… Kadın dizisi bu haftada yayınlanmayacak. Başrollerini Özge Özpirinçi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizide yeni bölüm haftaya yayınlanacak.

KADIN DİZİSİ 45.BÖLÜM NELER OLDU

Kadın dizisi 25 Aralık Salı akşamı 45. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın'ın son bölümünde kimin öldüğü ise merak konusu oldu. Kadın son bölümde Bahar'ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Sarp harekete geçti. Bahar'ı ve çocuklarını alarak evden çıkan Sarp'ın karşısına Nezir'in adamları çıktı. Sarp kapıda bekleyen adamın başına silah dayayarak Bahar ve çocuklarla birlikte apartmandan kaçmayı başardı. Ancak Bahar ve Sarp'ın ayrılmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Adamlardan birinin 'Kadın öldü' demesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

KADIN 46. BÖLÜM FRAGMANI

Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen fragmanda kimin öldüğü? Sorusu çok merak ediliyordu. Nezir’in adamları evi basıp silahını ateşlemesi ile “Kadın öldü' demesi” merak uyandırmıştı. Haberi alan Sarp kötü haberi Bahar’a söylemez ama Bahar şüphelenmeye başlar. Evin önünde olan Enver’in cenazeye götürülmesine verdiği tepki ölen karısı mı? Diye izleyiciyi kuşkulandırdı.

KADIN DİZİSİ 46 BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK

Kadın dizisi iki haftadır yayınlanmıyor. Peki Kadın dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm 22 Ocak Salı günü yayınlanacak.