Kadın 46.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 46.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kadın dizisinin 46. yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte son detaylar.

Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar...

Dizilerin yeni yıl arasına girmesi sonucu geçen hafta yayınlamayan Kadın dizisi bu haftada yayınlanmayacak. Başrollerini Özge Özpirinçi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizide yeni bölüm 2 hafta sonra yayınlanacak.

KADIN 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın dizisi 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor bu soru cevabını buldu. Kadın dizisi 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KADIN DİZİSİ 45.BÖLÜM NELER OLDU

Kadın dizisi 25 Aralık Salı akşamı 45. son bölümüyle ekrana geldi. Kadın'ın son bölümünde kimin öldüğü ise merak konusu oldu. Kadın son bölümde Bahar'ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Sarp harekete geçti. Bahar'ı ve çocuklarını alarak evden çıkan Sarp'ın karşısına Nezir'in adamları çıktı. Sarp kapıda bekleyen adamın başına silah dayayarak Bahar ve çocuklarla birlikte apartmandan kaçmayı başardı. Ancak Bahar ve Sarp'ın ayrılmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Adamlardan birinin 'Kadın öldü' demesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.