Kadın 47.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 47.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kadın dizisi 46 bölümü ile izleyici ile buluştu peki yeni bölümün en çok merak edilen olayı ölen kim? Oldu sorusu cevap buldu. Sosyal medyada çok konuşulan Kadın dizisi 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinççi’in oynadığı Kadın dizisi 46 bölümü yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan diziden ölen oyuncu belli oldu. Kadın dizisi 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

KADIN 46 BÖLÜMDE NELER OLDU

Kadın dizisinde Sarp Bahar ve çocukları alıp Nezih’in adamlarından kaçmışlardı. Sarp onları bir eve götürür. Çocuklar korkmuştur ancak Bahar ve Sarp bir şey belli etmez. Sarp Nezih’in adamlarının birini öldürdüğünü haberini almıştır.

Ölen kişi belli olmuştur. Yeliz o kargaşada kalbinden vurulmuştur. Ve hayatını kaybetmiştir. Ceyda, Enver, Hatice resmen çökmüştür. Bu arada Bahar ailesine ulaşamamıştır. Ve olanlardan haberi yoktur. Kaldıkları ev şartları kötüdür. Ve Sarp bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Daha sonra Sarp’ın adamları kıyafet ve yiyecekler getirmiş ancak bozuk şarj aleti gelince yine ailesine ulaşmamıştır. Bahar bu arada çocukların Sarp'a olan ilgisinden biraz rahatsız olmuştur. Sarp’ın karısı yaptığı planlar dâhilinde Bahar ve Sarp’ın yanına gider. Ve Sarp karısını görünce şok olur.

KADIN 47 BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın dizisi 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar Sarp’ın karsını görünce tepki göstermiştir. Sarp onu ikna etmeye çalışır. Bahar Sarp’a bir tokat atar. Sarp’ın karısı ile Bahar sözlü tartışmaya girmiştir. Bahar “sen bizim burada olduğumuzu biliyordun ”der ve Sarp’ın karısı şok olur.