Kadın 48. bölümde neler olacak?

Kadın 48. bölümde neler olacak?
Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu akşam yayınlanacak mı? Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar çocuklarını koruyabilecek mi? İşte detaylar...

Salı günlerinin sevilen dizisi Kadın'ın son bölümde neler oldu? Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar gerçekleri öğrenebilecek mi? Başrollerini Özge Özpirinçi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizi ile alakalı son detaylar. 

KADIN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.

Dağ evine Pırıl'ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.

KADIN 48. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kadın dizisi 48. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar’ın Arif ile konuşması Sarp’ı etkilemiştir. Sarp “bu adamla neden görüşüyorsun” diye sorar. Bahar “bu konu seni ilgilendirmez” der. “Ben sana karınla nasıl tanıştın, çocukların tüp bebek mi diye sordum mu?” der.

Bahar Pırıl ile konuşurken, Bahar’ın söyledikleri Pırıl'ı şaşkına çevirir. Bahar çocukları gezdirirken Nisan ile Doruk arabaya binmek ister. Bahar buna onay verir. Bunu gören Nezih'in adamları araba ile çocukların bulunduğu araca çarpar. Bahar ise bu durum karşısında bir şey yapamaz. Peki, Nisan ile Doruk ölecek mi?

KADIN BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Kadın tüm heyecanıyla devam ederken bu akşam yeni bölümü ile saat 20:00’de ekranlarda olacak.