Kadın 49. bölümde neler olacak?

Kadın 49. bölümde neler olacak?
Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu akşam yayınlanacak mı? Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar Yeliz’in öldüğünü öğreniyor mu? İşte ayrıntılar.

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinççi’in oynadığı Kadın dizisi 49.bölümü fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide son bölümde neler oldu? İşte detaylar…

KADIN 48. BÖLÜMDE NE OLDU

Sarp, Bahar’ın Arif'i aramasına kızar ve tartışırlar. Öte yandan Sarp Bahar’ın tehlikede olduğu bilgisini, kimden aldığı konusunda Pırıl'ı sıkıştırmaya başlar. Pırıl bunu Münir'in haber verdiğini söyler. Nezir ise Sarp'ın elinden kaçmasını sindiremez, Münir'in abisi olan sağ kolunu kardeşini öldürmekle görevlendirir. Ceyda Yeliz cenazesinden sonra bunalıma girer. Yeliz’in avans alıp başlayamadığı iş yerinin sahibinin Yeliz’i hırsızlıkla suçlamasını hazmedemez. Dükkanı basıp kırar döker. Enver ile Arif bu duruma el koyarlar. Bahar’ın kabul edildiği iş yerine gidip patronu olan Emre'den Ceyda'yı işe almasını isterler. Pırıl ise Bahar'ın onu okulda gördüğünü, Sarp'a söylememesini ister. Aldığı cevap onu çok şaşırtır. Bahar artık Sarp'ı istememektedir. Sarp, Pırıl’ın gece telefon ile Münir'i aradığını Doruk'tan öğrenir ve Münir'i eve çağırır. Münir geldiğinde çocuklar kapıdaki arabaya oynamak için binerler. Fakat hızlı gelen araba arkadan onlara çarpar. Panikle çocukları alıp içeri kaçan Bahar Münir'in sesinin Doruk ile Nisan'ı kaçıran kişi olduğunu fark eder.

KADIN 49. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın dizisi 49. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar Münir'i çocukların kaçırmak ile suçlar. Fakat Münir bunu kabul etmez. O zaman Bahar bu işi Pırıl’ın yaptırdığını anlar. Sarp'ın yanında Pırıl'a saldırır. Bahar patronun aramasıyla Yeliz’in öldüğünü anlar. Ve büyük bir üzüntüye boğulur.

KADIN DİZİSİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Salı günlerinin sevilen dizisi Kadın bu akşam 49. yeni bölümü ile ekranlara gelecek.