Kadın 53.bölümde neler olacak? Sarp ölecek mi?

Kadın 53.bölümde neler olacak? Sarp ölecek mi?
Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu akşam yayınlanacak mı? Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci’nin oynadığı Kadın dizisinin geçen hafta 52. bölümü yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Suat, Pırıl’ı almaya gelir, Sarp buna karşı çıkar. Bu arada Bahar’da Pırıl’a onu da götürmesi için yalvarır. Fakat Pırıl orada güvende olacaklarını söyleyerek Bahar’ı götürmek istemez. Nezir, otele gizlice yerleştirdiği adamlar sayesinde Pırıl'ın otele tekrar geri döneceğini öğrenir. Ve odasına dinleme cihazı koydurur. Bu arada Enver, Şirin'in çalıştığı yerde yaptıklarını öğrenir çok üzülür. Şirin konuşmak için babasının çalıştığını söylediği yere gider fakat onun orada çalışmadığını öğrenir. İdil ise Suat'ın Şirin’e verdiği pırlanta bilekliğin taşlarını çıkartarak satar yerine imitasyon bir bileklik koyar. Hatice, Şirin’in odasını temizlerken bu bilekliği bulur. Aralarında büyük bir tartışma çıkar bilekliği Suat'ın verdiğini anlar. Şirin onun sahte olduğunu söyler fakat annesinin kuyumcuya gitmesine engel olamaz. Hatice bilekliğin imitasyon olduğunu öğrenir ve Şirin’den özür diler. Ama Şirin'in kafası karışmıştır Suat'ın ona sahte bir şey vermeyeceğini biliyordur. Bu arada Emre Ceyda'yı yemeğe götürür Oradan da arkadaşlarıyla tanışmaya ev partisine giderler. Fakat Ceyda burada huzursuz olur eve döner. Ama Arif'in dükkanında gece yarısı birilerinin olduğunu görür anlam veremez. Suat korumanın dikkati sayesinde Pırıl'ın odasına dinleme cihazı yerleştirildiğini öğrenir. Bahar'ın dağ evinden kurtulup polise gitmesinden korkarak bir plan yapar. Pırıl'ın odasına giderek Sarp'ın nerede saklandığını konuşma arasında geçirip Nezir’in öğrenmesini sağlar. Korumaları dağ evine geri çağırır, Sarp buna engel olmak istese de başarılı olamaz. Artık Bahar ve çocuklar güvende değildir. Polis Arif'in dükkânını basar bir silah bulur ve Arif'i tutuklar. Ceyda gördüklerini söylemek istese de başarılı olamaz.

KADIN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kadın dizisi 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Nezir adamlarıyla Bahar’ın evine gelir ve Bahar'ın karşısına çıkıp Sarp'ın nerede olduğunu sorar? Sarp Nezir’den kaçarken kaza yapar Sarp ölecek mi?

KADIN DİZİSİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Kadın tüm heyecanıyla devam ederken bu akşam yeni bölümü ile saat 20:00’de ekranlarda olacak.