Kadın 57. bölümde neler olacak?

Kadın 57. bölümde neler olacak?
Son günlerde çok konuşulan Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Bu akşam yayınlanacak mı? Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci’nin oynadığı Kadın dizisinin geçen hafta 56. bölümü yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Geçmişte kendisine yaşattığı üzüntü ve acının çok daha fazlasını yaşatmaya kararlı olan Nezir, Sarp'ı en değer verdikleri üzerinden vurarak pek çok farklı noktadan saldırıya geçti. Önce Doruk'u gözünü kestirip büyük bir tehdit unsuru oluşturmaya başlayan Nezir, şimdi de intikamını bir üst boyuta taşıyarak Bahar ve Pırıl'ı hedef alıp karşılarına evlilik teklifiyle çıktı. Planlarını tıkır tıkır işlemeye koyulan Nezir'in Sarp'ın yanına gelip eski eşi ya da yeni eşiyle evlilik gerçekleştireceğini, çocuklarının da kendi bahçesinde koşturacağını yüzüne vurması bardağı taşıran son damla oldu. Arif'in kardeşi avukat Kısmet ise Nezir hakkında kapsamlı bir araştırma sürecinden geçerken, Sarp'ın bulundukları yerin nerede olduğunu belli eden videosu sayesinde hiç vakit kaybetmeden harekete geçmesinin ardından bekleniyor. Kısmet, savcıyla gerçekleştirdiği görüşme üzerine Nezir'in evine baskın düzenlerken arama esnasında sürpriz bir şekilde mahsur bırakılan kimsenin olmayışının tespit edilir.

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Eve dönen Bahar, Şirin’in çocuklarına yakın olmasını hiç istememektedir. Çünkü hayatını mahvettiğini ve her şeye onun sebep olduğunu düşünmesi, ona karşı duyduğu nefreti daha da güçlendirmiştir. Bahar’ın olanlardan sonra hala içinde bir kuşku vardır. Kimseye onları neden serbest bıraktığını söylemeyen Nezir ise bunu sadece tek bir kişiye söylemiştir.

Hapishaneden kurtulan Arif, ilk olarak Bahar’ın yanına gitmek ister. Arif’i kurtaran Kısmet ise olanların peşini kolay kolay bırakmayacaktır.

KADIN YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Kadın dizisi yeni bölümü bu akşam saat 20: 00’da yayınlanacak.