Kadın 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Kadın 62. bölüm  fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?
Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Kadın bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar, Sarp ve Şirin’i geçmişle ilgili sorguya çekiyor. İşte detaylar

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci’nin oynadığı Kadın dizisinin geçen hafta 59. bölümü yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.

Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Sarp’ın Saray Apartmanı’na taşındığını öğrenen Arif büyük bir şok içindedir. Arada Bahar ve çocuklar olsa da, Sarp’ı bir şekilde evden çıkarmak için elinden geleni yapmaya da kararlıdır. Bahar ise hiçbir şeyden haberi olmadığı için kendini Arif’e karşı suçlu hisseder ve huzursuz olur. Çünkü Sarp ve Arif’in aynı apartmanda olmasının en çok ona zarar vereceğinin bilincindedir.

Arif’in, Bahar’ın Sarp’a karşı duygularının kalmadığını düşünmesi ve bunu Sarp’a açıkça söylemesi Sarp’ı oldukça kızdırmıştır. Sarp ve Arif arasındaki tartışma bu olayla daha da büyüyecektir.

Doruk’un sünnet düğünü hazırlıkları sırasında yaşanan kötü bir sürpriz ise işleri iyice karıştıracaktır.

KADIN YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Kadın dizisi 62. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak.