Kadın 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Kadın 63. bölüm  fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?
Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Kadın bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar’ın Fotoğrafları gördükten sonra Şirin’in boğazına sarıldığı yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci’nin oynadığı Kadın dizisinin geçen hafta 62. bölümü ile ekranlara geldi. Sosyal medyada çok konuşulan dizide son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Sarp’ın Saray Apartmanı’na taşındığını öğrenen Arif büyük bir şok içindedir. Arada Bahar ve çocuklar olsa da, Sarp’ı bir şekilde evden çıkarmak için elinden geleni yapmaya da kararlıdır. Bahar ise hiçbir şeyden haberi olmadığı için kendini Arif’e karşı suçlu hisseder ve huzursuz olur. Çünkü Sarp ve Arif’in aynı apartmanda olmasının en çok ona zarar vereceğinin bilincindedir.

Arif’in, Bahar’ın Sarp’a karşı duygularının kalmadığını düşünmesi ve bunu Sarp’a açıkça söylemesi Sarp’ı oldukça kızdırmıştır. Sarp ve Arif arasındaki tartışma bu olayla daha da büyüyecektir.

Doruk’un sünnet düğünü hazırlıkları sırasında yaşanan kötü bir sürpriz ise işleri iyice karıştıracaktır.

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Doruk’un sünnetine giderken gelen polislerle beraber büyük bir şoka giren Sarp, polislerin onu neden tutukladığını merak etmektedir. Babalarının polisler tarafından götürülmesine şahit olan Nisan ve Doruk’u ise bu olay derinden etkilemiştir. Ama yanlarında Arif’in olması da en büyük şanslarından biridir.

Sünnet hazırlıkları tam gaz devam ederken, Şirin yine ortalığı karıştıracak bir şey bulur ve yine fotoğraf meselesini açığa çıkarır. Pırıl ise bunun sonucunda Bahar’a her şeyi anlatmak zorunda kalır. Neye uğradığını şaşıran Bahar, artık Şirin’in kötülüklerinden bıkmış bir şekilde ondan hesap sorar. Ama Şirin bu tepki karşısında yine uslu durmayacaktır.

Ceyda ise beklemediği büyük bir sürpriz ile hayatının en mutlu anlarından birini yaşayacaktır.

KADIN YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Kadın dizisi 63. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak.