Kadın çalışanına saldıran patron adliyeye sevk edildi

Kadın çalışanına saldıran patron adliyeye sevk edildi
Beşiktaş'taki eğlence mekanında kendisini ayakta karşılamadığı gerekçesiyle çalışanı Gaye Akıl'a saldıran iş yeri sahibi Şahin Şeker, adliyeye sevk edildi.

Kendisini ayakta karşılamadığı gerekçesiyle çalışanına saldıran eğlence mekanı sahibi Şahin Şeker, saldırı anlarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şahin Şeker ifadesinde, "'Şirkette maddi anlamdaki olumsuzluklar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlardan pişmanım'' dedi.

MADDİ OLUMSUZLUKLARI GEREKÇE GÖSTERDİ

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından gözaltına alınan mekan sahibi, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Zanlı, polise verdiği ilk ifadede ''Şirkette maddi anlamdaki olumsuzluklar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlardan pişmanım'' dedi.

OLAYIN YAŞANDIĞI MEKANDAN AÇIKLAMA

Olayın yaşandığı mekandan konuya ilişkin açıklama yapıldı: "Haberlere konu olan arkadaşımız Gaye Akıl, Dorock XL'da 5 yıldır yürüttüğü görevine halen devam etmektedir. Darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker Beşiktaş Dorock XL markasının değil, sadece markanın bulunduğu Meydan Beşiktaş ve otopark alanının mülk sahibidir. Gaye Akıl'ın maruz kaldığı çirkin şiddet olayının gerçekleştiği gece markamızı Meydan Beşiktaş projesinin içerisinden tamamen çekmiş bulunmaktayız. Personelimizin hukuksal süreçte her konuda yanındayız. Olayla ilgili hukuki süreç de şirket avukatımız Çağdaş Çelik tarafından yürütülmektedir."

ŞİDDETİ ANLATTI

Gaye Akıl kendisinin ve bir erkek çalışanın maruz kaldığı şiddete ilişkin ayrıntıları da paylaştı. Yaptığı açıklamada Akıl, mal sahibi Şahin Şeker adlı kişinin "Beni görünce ayağa kalkacaksınız" diyerek kendilerine şiddet uyguladığını anlattı.

Görüntülerde kapı girişinde bulunan kadın ve erkeğe gelen bir kişinin bir süre sonra ardı ardına tokat attığı görülüyor.

Gaye Akıl, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

gaye.jpg

İlgili Haberler