Kadın cinayetini meşrulaştıran AKP’li meclis üyesinin eski marifetleri ortaya çıktı, Atatürk’e hakaretten maklubeye kadar yok yok

Kadın cinayetini meşrulaştıran AKP’li meclis üyesinin eski marifetleri ortaya çıktı, Atatürk’e hakaretten maklubeye kadar yok yok
Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar’ın cinayetini meşrulaştıran AKP’li meclis üyesi Hamdullah Arvas’ın sosyal medya üzerinden yaptığı nefret içerikli paylaşımlar ortaya çıktı.

Zeynep Şenpınar’ın öldürülmesini “Hikaye aynı; özgürlük düşkünü bir kadın ve gayrimeşru yaşantısı içinde geçen bir ölüm hikayesi” sözleriyle meşrulaştıran Arvas’ın sosyal medya hesabından yaptığı nefret içerikli paylaşımlar ortaya çıktı. Tele1’de yer alan habere göre, Hamdullah Arvas’ın bir paylaşımda “Kara çarşaf yasaklansın diyen deyyuslar. Medeniyet dediğiniz açılıp saçılmaksa desenize hayvanlar sizden daha medeni” sözlerine yer verdi.

gerici1.jpg

ATATÜRK’E HAKARET ETTİ

AKP’Lİ Hamdullah Arvas’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımda ise 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayarmı’nda Mustafa Kemal Atatürk’i hedef alarak yaptığı paylaşımda “Benim Atam Hz.Muhammedin yolundan giden S.Eyyubidir, Fatih’tir, Abdülhamit Handır. Benim Atam islami yücelten ve milletine her anlamda örnek olandır Benim Atam kendi zevki sefa çekerken milleti açlıkla ve yaskalarla perişan olan sözde kahraman zat değildir” ifadelerini kullandı.

gerici-4.jpg

Arvas’ın FETÖ ile özdeşleşen ‘maklubeli’ bir toplantıya katıldığı da ortaya çıktı.

hamdullah.jpg

Arvas’ın nefret içerikli yaptığı bir başka paylaşımda ise yılbaşı kutlamalarını hedef alarak “Ey iman edenler Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyiniz” ifadelerine yer verdiği görülüyor.

gerici-2-1.jpg

İlgili Haberler