Kadın dizisi son bölüm ve 46. bölüm fragmanı

Kadın dizisi son bölüm ve 46. bölüm fragmanı
Kadın 45. son bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Son bölümde, Bahar ile Sarp çocukları ile birlikte kaçmaya çalışırken apartmana bir grup adam giriyor ve silah sesi duyuluyor. Adamlardan biri kadın öldü diyor. Arif ise şoke oluyor...

Kadın dizisi 45. son bölümü yayınlanacak. Yayınlandığı her bölümde izleyenleri gözyaşlarına boğan Kadın dizisinin 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelen sorular arasında ama öncesin son bölümde neler oldu? Sarp Bahar'ı arayıp, "Sizi birkaç gün içerisinde güvenli bir yere götüreceğim" diyor daha sonra Sarp ile Bahar çocukları Nisan ve Doruk'u kucaklarını alıp evlerinden çıkmaya çalışırken bir grup adam apartmana giriyor ve ardından silah sesleri duyuluyor. Adamlardan biri "Öldü öldü. Kadın öldü" diye bağırıyor. O sırada Arif geliyor ve silah sesini o da duyuyor. Sarp ile Bahar kaçmaya çalışırken Bahar mı vuruluyor? 

KADIN DİZİSİNDE KİM ÖLDÜ?

Kadın dizisinin 45. bölümünde Sarp ile Bahar ve çocukları tam evden kaçacakken Nezir'in adamları apartmana giriyor ve ateş açıyor. Başrol oyuncusu Özge Özpirinçci Bahar karakterinin ölme ihtimali düşük olması sebebiyle akıllara Bahar'ın annesi Hatice mi öldü? sorularını beraberinde getirdi.

KADIN 46. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından Kadın 46. bölüm fragmanı yayınlanması öngörülüyor. Yayınlanır yayınlanmaz konuyla ilgili gelişmeleri buradan takip edebileceksiniz.

kadin-45.-bolum.png

KADIN SON BÖLÜM NE OLDU

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk'un aldığı Kadın dizisinin 5. son bölümünde, Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmamıştır. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemez. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi vardır; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderir.