Kadın kılığında geldiler... Sadece 80 saniyede vurdular, soydular, kaçtılar

Kadın kılığında geldiler... Sadece 80 saniyede vurdular, soydular, kaçtılar
Adana’da kadın kılığında müşteri gibi bir kuyumcuya giren 2 erkek, iş yeri sahibi Osman B.’yi yaralayıp, altınları alıp kaçtı. Soyguncuların kuyumcuyu vurup, altınları alıp, kilitli kapıyı açıp, kaçmaları güvenlik kamerasına göre 1 dakika 20 saniye sürdü.

Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi Kozan Yolu üzerindeki bir kuyumcuya iddiaya göre, kadın kılığına girmiş 2 erkek, müşteri gibi içeri girdi. Ardından şüphelilerden biri yanında getirdiği tabancayı çıkararak, kuyumcu Osman B.’yi etkisiz hale getirmek istedi. 

Osman B., direnince çıkan arbedede vurarak yaralayan şüpheliler, etkisiz hale getirdikten sonra aldıkları altınlarla kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil ekibi sevk edildi. Yaralı Osman B., sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadın kılığındaki şüphelilerin, içeri girdiği anda Osman B.'ye ateş açtığı görülüyor. Hırsızların, Osman B.'nin yere düşmesinin ardından yanlarında getirdikleri kadın çantasına altınları doldurup, dışarı çıkmak istediğinde kapıyı açamadıkları görüldü. 

Bunun üzerine 2 hırsız, kapıyı tekmeleyerek camı kırıp, dışarı çıktıktan sonra uzaklaşıyor. Ayağından ve göğsünden yaralanan Osman B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, şüphelilerin yakalanması için çalışma da sürüyor. (DHA)

1-20200812103256.jpg2-20200812103256.jpg

 

İlgili Haberler