Kadın son bölüm ve 45. bölüm fragmanı

Kadın son bölüm ve 45. bölüm fragmanı
Kadın bu akşam 44. son bölümüyle ekranlara gelecek. Son bölümde; Bahar, Sarp'ı hayatından tamamen çıkarmaya karar veriyor. Peki, Kadın 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 44. son bölümü bu akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Hemen ardından Kadın 45. bölüm fragmanı yayınlanması ön görülüyor. Dizinin son bölümünde, Bahar Sarp'ı hayatından tamamen çıkarmaya karar veriyor. Öte yandan Sarp, Bahar'ı Nezir'den korumaya çalışıyor. Bahar'ın çocukları elinden alınacak mı? 

KADIN 45. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan son bölümünün ardından Kadın 45. bölüm fragmanın da yayınlanması ön görülüyor.

KADIN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Şirin’i ilik vermesi için hastaneye getiren kişinin Sarp olduğunu öğrenen Bahar’ın kan beynine sıçramıştır. Ne yapacağını bilemeyen Bahar, bir hışımla evden çıkar ve Şirin’e gidip bunun hesabını sormak ister. Aynı zamanda Pırıl ile anlaşmak isteyen Şirin’in Suat sayesinde eline çok iyi bir fırsat geçer. Sarp’ı kaybetme korkusuyla baş başa kalan Pırıl’ın artık Şirin ile iş birliği yapmak dışında bir seçeneği kalmamıştır. Gelen ani bir mesajla Sarp ile buluşma heyecanı içine giren Bahar’ı ise çok kötü bir sürpriz beklemektedir.