Kadın son bölüm ve Kadın 42. bölüm fragmanı

Kadın son bölüm ve Kadın 42. bölüm fragmanı
Merakla beklenen Kadın 41. bölümü yayınlandı. Son bölümde Sarp Şirin'in kapısına dayanıyor. Nisan ise babası Sarp'ı istemediğini söylüyor. Peki Kadın 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her bölümü merakla beklenen Kadın 41. bölümü FOX TV'de yayınlanacak. Sevilerek takip edilen dizinin son bölümünde Sarp uzun aradan sonra Bahar'ın karşısına çıkmıştı. Gözyaşlarının sel olup aktığı Kadın dizisinde daha sonra Arif Sarp'ın Bahar'ın karşısına yeniden çıktığını görünce hayal kırıklığına uğrar ve Bahar'ı bırakmak istemez. Öte yandan Sarp ile Bahar'ın buluşması Bahar'ın kız kardeşi Şirin'i adeta çıldırtır. Büyük bir aşk ile evlendiği ve iki çocuğunun babası olan Sarp'ın yaşadığını gören Bahar hala şokun etkisinden çıkamamaktadır. Şirin ise çifti ayırmak için hain planları için harekete geçecek. 

KADIN 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın 42. bölüm 2. fragmanında; Sarp Şirin'in kapısına dayandı. Sarp Şirin'e fotoğraflarının silinmesi gerektiğini söylüyor. Nisan ise babası Sarp'ın artık gelmeyeceğini ve onu sevmediğini söylüyor. Bahar Nisan'ın sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemezken Nisan'ın o başka çozukları seviyor artık demesi Bahar'ı ikinci bir şoka daha sokuyor. Bahar çocukları öğrenince ne yapacak merak konusu oldu.

kadin-42.-bolum-fragmani.png

KADIN SON BÖLÜM NELER OLDU

Şirin’in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan’a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp’ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar’ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar’ın karşısına çıkmaya karar verir. Ve Bahar'ın karşısına çıkar fakat Bahar ile Sarp'ın başından belalar eksik olmayacaktır.